ремонт на покриви

При течащ покрив – жилищен или търговски, при подмяна на покрив, сте попаднали на правилния сайт. Свържете се с нас, за да изготвим оферта за ремонт на вашия покрив!

Независимо дали Вашата нужда от ремонт на покриви е причинена от износване или щети от природно бедствие, ние предлагаме бързи, изключително удобни ремонтни дейности на покриви в цялата страна. Ако нуждите Ви от ремонт на покрив са незабавни, се свържете с нас и ще получите оферта.

Любопитен факт е, че много пари могат да бъдат загубени при ремонт на покрив, който се прави от работници, които не са сигурни в причината за изтичането и не могат да установят проблема. Имали сме много случаи когато сме ремонтирали вече веднъж ремонтирани покриви, поради зле свършената работа от предишни работници.

Това се получава, защото често тези работници не могат и да дадат гаранция и да свършат качествено и прецизно възложените проекти. Те не могат да установят проблема и не могат да изпълнят възложените задачи в срок. Затова изборът на екип от специалисти, е първата крачка, която да направите при ремонт на покрив.

Трябва да знаете, че всички ремонтни дейности при покривите се извършват при добри метериологични условия.

За да предпазм нашите клиенти от разочарование и да защитим репутацията на нашата фирма, имаме стандартно правило – консултация от специалисти и оглед на място.  След което се изготвя индивидуална оферта и се сключва договор. Нашият екип разполага с нужните инструменти, за да разбере точно какъв е проблемът с вашия покрив.

Искате да замените вашите улуци? Имате пространство между улуците си? Нашите услуги са предназначени за Вас!

Фирмата ни е специализирана и в ремонт на покривни плочи, както и в направата на хидроизолации, а също и обслужваме течове на много търговски покривни системи.

При нужда позвънете на посочените номера или изпратете онлайн вашето запитване!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.