Изграждане на нов покрив

Животът в едно домакинство често е съпътстван от редица ремонти – планирани и непланирани. Планираният ремонт е по-лесен, защото можем да придвидим бюджет за него, докато непредвиденият, особено на покрива, е свързан с неочаквани разходи. 

Покривът на един дом е този, който понася ударите на стихиите – вятър, дъжд, сняг. С течение на времето той се променя и това може да наложи ремонтни дейности. Добре поддържаният покрив от своя страна пести неочаквани разходи. Затова нашият съвет е поне веднъж годишно да се прави инспекция на покрива. 

Ремонт на покрив при нарушаване на парна и топлоизолация

Ако твоят покрив не тече по време на обилни валежи, но се появят ивици на тавана, това означава, че може би е време да обърнеш внимание и да поискаш консултация с фирма за ремонт на покриви. Възможно е изолацията да не лежи плътно, да не е фиксирана добре от напречната греда. Така се получава конденз, който води след себе си до разрушаване на облицовката на тавана. 

Ремонт на покрив при недостатъчна вентилация 

Лошата вентилация на тавана е причина за проблеми с покрива. Изолираният покрив трябва да бъде снабден с подходяща вентилация. Броят и общото напречно сечение на въздуховодите трябва да бъдат правилно изчислени, за да се отстрани излишната влага от изолационния слой.

В подпокривното пространство са предвидени стрехи и отвори за билото. Общото напречно сечение на каналите трябва да бъде разделено по равно между тях. Въздушната междина позволява на парата да излезе на улицата.


При непланиран ремонт на покрив, можеш да се обърнеш към нас. Ние ще дойдем на оглед в удобно за теб време и час и ще дадем професионална консултация какви мерки е необходимо да бъдат предприети, за да се удължи живота на покрива.

Когато решиш, че е време да смениш стария покрив с нов – ние ще бъдем до теб! 

Толкова много възможности за поставяне на нов покрив и само един дом. Изборът на правилния цвят и изборът на правилния материал за покривна конструкция е ключов при избора на нов покрив. Довери се на експертите – избери нашата фирма за ремонт на покриви, с доказал се опит и множество завършени проекти.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.