Течове, пукнатини, влага, мухал, или обилни следи от вода по твоя покрив? Звучи като спешна нужда от хидроизолация на плосък покрив. 

Технологията на плоските покриви изминава дълъг път от 60-те и 70-те години на новия век. С времето става все по-предпочитана за различни видове сгради. Благодарение на това напредване, качествените материали, днешните плоски покриви са абсолютно олицетворение на модерен архитектурен стил. 

 

За да бъдат предпазени от атмосферните влияния, често се прибягва да хидроизолация на плосък покрив, защото така се предотвратява влагата, също така течовете и нуждата от по-чести ремонти на покрива. Хидроизолацията е като дреха за покрива. Всяка част от дома ти заслужава да бъде поддържана, за да ти осигури сигурност и спокойствие, както и да спести пари и нужда от по-големи ремонти.

 

Какво е хидроизолация на плосък покрив? Това е една допълнителна защита, която гарантира, че няма да попадне вода в дома, както и че няма да започне гниене на стените и опорните греди на покрива. Хидроизолацията е процесът на превръщане на конструкция във водоустойчива, така че да остане незасегната от вода и да устои на проникването на вода при определени условия. 

Ако забелязваш повреда в конструкцията на покрива, водни петна по стените или тавана, мъх и мухъл, със сигурност хидроизолацията е подходящо решение. При хидроизолация на плоския покрив, се прави инспекция, за да се намери подходящ материал. Преди полагането на този материал се почиства основата, това е от изключително значение, за да може да се направи качествена изолация. Прави се почистване, грундиране, обработка на детайли, нанасяне на основно покритие и проверка.

При хидроизолация на плоски покриви се използват различни видове фибростъкло, които са механично закрепени. Има различни начини за поставянето им, които се определят спрямо покрива, спрямо използваните материали и възможностите на клиента.

За добра хидроизолация на плосък покрив, е необходимо да се подберат качествени материали. Идеята на този ремонт е да направи покрива по-надежден, функционален и да удължи неговия експлоатационен период. Именно затова е важно да се коментират различните варианти за хидроизолация и да се избере най-подходящия, който да спести разходи за в бъдеще.

От леки козметични ремонти на покрива, до дългосрочни решения, нашия екип има отговор на всички твои дилеми. Материалите, които ползваме за хидроизолация на плосък покрив, са с гарантиран произход и качество. Гарантирано една навременна хидроизолация ще поддържа дома ти сух за години напред. 

 

Твоят покрив е там, за да защити дома от външни атмосферни влияния, да осигури уют и комфорт за теб и любимите ти хора. Именно затова ремонтите по него трябва да се извършват от специалисти, които могат да дадат гаранция за труда си. Свържи се с нас още сега, за да обсъдим как можем да ти бъдем полезни.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.