Обект с. Априлово, София - област

Надстройка и изграждане на нов покрив

Повдигането на покрива е интересен и много полезен вариант за добавяне на тавански етаж към вашата къща. При ремонта на покрива е възможно, той да бъде повдигнат. Това е и възможност за добавяне на още един етаж плюс тавански над него. С това повдигане Вие печелите две неща, нов етаж и нов покрив. Покрива може да се повдигне, като се събори стария и след това се направи надзид и нов покрив. Също така, части от стария покрив може да се повдигнат с крикове и латерни, добавяне на необходимия надзид и така да се осигури нужната височина за обитаемите пространства.

Таванските етажи са най-красивите и функционални помещения, които могат да се използват за всякакви цели. Обикновенно те не се нуждаят от подпорни стени и колони, както тези на долните етажи, което позволява развиването на най-различни варианти на разпределение в новосъздаденото пространство, а точно когато ремонтът на покрива е наложителен, тогава и повдигането е на дневен ред.

Както се казва, желанията са от Вас и са закон за нас!

Не се доверявайте на фирми без доказан опит – Ремонтът на покрива трябва да бъде извършен от професионални майстори, които имат опит в изграждането и ремонта на покриви, за да сте сигурни, че в близките 15-20 години няма да имате никакви проблеми с него.

Обектс. Априлово, София - област
Извършена услугаНадстройка и изграждане на нов покрив

Възползвахме се от услугите на „Киров Строй 89“ ЕООД и останахме изключително доволни. Къщата ни беше с изключително амортизиран покрив и се нуждаеше от изцяло нов. Бригатада успя да се справи с демонтажа на стария и да иградин новия за много кратко време. Препоръчвам!

Собственикс. Веринско, Община Ихтиман
Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ