Обект ж.к. Надежда, София

Хидроизолация на покрив

Хидроизолацията на покрива е най-доброто решение за справяне с течовете, влагата и конденза на покриви и тераси. 

За дългогодишното запазване на бетонова основа е двупластовата хидроизолация, която се състои от газопламъчно залепване на първи пласт воалит без посипка и втори пласт воалит с посипка. Предпорачителнят воалит е 3.5 кг. и 4.5 кг., а нашият екип от професионалисти се справя винаги отлично с тази дейност.

Основни предимства на хидроизолацията на покрив с воалит са:

  • Полагането на хидроизолация на покрива спира достъпа на вода и влага до дома ви и предотвратява появата на влага, мухъл и плесен в дома ви. А какво по-добро от това?! Знаем, че те са вредни за здравето ни, а хидроизолацията ни дава решение и справяне с тези проблеми. Не живейте с този затуднения вкъщи, а ги решете възможно най-бързо и окончателно!

  • Увеличава цената на имота! Това е така, защото ако вашата къща има проблем с влагата, цената й веднага пада, а този спад, ще ви струва много повече отколкото, ако преди това наемете професионална фирма за полагане на хидроизолация и ремонт на покриви. Така, че не губете ценно време, ремонтирайте вашия покрив днес,  ако обмисляте продажба на имота!

  • Забележителни изолационни качества! Хидроизолацията на покрива с воалит след полагане под действието на слънчевите лъчи действа като „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

Обектж.к. Надежда, София
Извършена услугаХидроизолация на покрив на жилищен блок
Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ